Οι ειδικοί στα χαλύβδινα κτίρια

Eγκαταστάσεις & Εξοπλισμός

Οι ειδικοί στα χαλύβδινα κτίρια
Βέλτιστοι χρόνοι παραγωγής
και υψηλή ακρίβεια

H BIO.ΔΟ.ΜΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ., εδρεύει σε ιδιόκτητη έκταση 16000τ.μ, με εγκαταστάσεις περίπου 5.000τ.μ., στην Αγχίαλο, 14χλμ από την Θεσσαλονίκη, στην Εθνική Οδό προς ‘Εδεσσα.

Στις γραμμές παραγωγής της, η εταιρία διαθέτει μηχανικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, για την προκατασκευή και συγκόληση χαλύβδινων κατασκευών. Διαθέτει αυτόματοποιημένη γραμμή κοπής και διάτρησης (CNC), η οποία σε συνδυασμό με το σχεδιαστικό πρόγραμμα TEKLA STRUCTURES, προσφέρει υψηλό βαθμό αυτοματοποίησης, επιτυγχάνοντας βέλτιστους χρόνους παραγωγής και υψηλή ακρίβεια.

Η εταιρία διαθέτει επίσης τον απαραίτητο πιστοποιημένο βοηθητικό εξοπλισμό, όπως ανυψωτικά, καθώς και τον μηχανολογικό και μετρητικό εξοπλισμό που προάγουν την βέλτιστη ποιότητα των κατασκευών.

Αμμοβολή & Βαφή

Η αμμοβολή και βαφή των χαλύβδινων κατασκευών πραγματοποιείται στο σύγχρονο βαφείο που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων μας, σύμφωνα με τα Σουηδικά πρότυπα, με χρήση αλκυδικών, εποξειδικών ή πολυουρεθανικών βαφών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του κάθε έργου.

Πυράντοχη Βαφή

‘Ενα από τα ισχυρά πλεονεκτήματα της εταιρίας μας, αποτελεί η δυνατότητα εφαρμογής πυράντοχων βαφών, με χρόνο πυραντίστασης εώς 120 λεπτά, εφόσον κριθεί απαραίτητο για το εκάστοτε έργο.

Πολιτική Ποιότητας

Η παραγωγή εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 για το σχεδιασμό και την κατασκευή κτιρίων από χάλυβα και γενικών χαλύβδινων κατασκευών.

Τα κυριότερα έργα μας είναι
  • Βιομηχανικά κτίρια
  • Αποθήκες και κτίρια ανεφοδιασμού
  • Super Markets
  • Πολυώροφα κτίρια γραφείων
  • Eμπορικά κέντρα
  • Πολυώροφες βιομηχανικές μονάδες